Sidste Nyt
Skrevet af bjarne d. November 04 2010 09:16:44
Ny Fabelagtig Fiskebog
Udvidet nyhedstekst
Så er der kommet et nyt flot værk på gaden.Johnny Jensen, som har været det meste af verden rundt, har begået dette mesterværk

Fisk og Fri skrev:

Johnny Jensen skrev sin første historie i Fisk & Fri for mere end 25 år siden. Det var en historie om fiskeri efter mahseer i den indiske jungle, og allerede dengang var vi imponeret af det flotte billedmateriale Johnny kunne levere.

Siden da har Johnny gennem alle årene været en højt skattet freelance medarbejder her på bladet, og leveret historier fra så at sige hele kloden.

Det er der nu kommet et fantastisk flot værk ud af, ”Drømmefiskeri”. En bog på hele 448 sider, hvor han har samlet en stor del af sine bedste oplevelser og ikke mindst sine mange utrolige billeder.

Bogen ”Drømmefiskeri” er en lang nydelse for lystfiskere, og selv om den bedst kan betegnes som et billedværk, kan man få masser af timer til at gå i lænestolen, med at drømme sig langt væk fra den danske vinter. Der er så at sige ikke et opslag, hvor man ikke får en visuel oplevelse, fuldt fint op med korte tekster, samt oversigts kort, der forklarer hvor i verden du befinder dig. Alt sammen bundet grafisk smukt sammen.Bog detaljer:

448 sider i størrelse A4 - 25 kapitler (29 lande) - Pris Kr. 379,- (kan fås signeret)Link til bogens hjemmeside: www.drømmefiskeri.nu