Sidste Nyt
Skrevet af bjarne d. Juni 11 2012 10:27:51
Vildt fiskeri på La Gomera
Udvidet nyhedstekst

En lille status rapport herfra La Gomera JVi har generelt været heldige med fiskeriet. På de første 14 dages fiskeri har vi haft i alt 21 hug. (det er så vidt jeg ved den bedste statistik for nogen båd på Gomera i år!)

Heraf har vi kroget 7 Marlin og 2 Spearfish. Vi mistede dog 3 Marlin under fight. Hvoraf 1 sprang linen, 1 mistede kroghold efter mere end en time (det var i øvrigt et dobbelthug hvor vi fik den anden til båden først - for en god ”release”) – og den sidste, en kæmpe fisk, der knækkede vores standup stang…!!! ;-) – Så resultatet – indtil nu – er 4 Blue Marlin og 2 Spearfish, hhv. 400, 500, 550, 550 pund for Marlin– samt 40 og 50 pund for Spearfish. (Usædvanligt store Spearfish – men vi tog den ene med ind til vejning og spisning ;-)…)

Det hele kulminerede med at Jan Ring og jeg vandt 2. pladsen i La Gomera konkurrencen - med en fin Marlin på førstedagen. Da ingen både fangede mere end en Marlin på de to konkurrencedage (der blev fanget 5 i alt af 30 både) – blev pladserne fordelt ud fra først fangne fisk. 1. plads til ”Maynieves” 2. plads til ”Blue Bandit” og 3. Plads til ”Opa Locka”.

Blue Bandit sejler og fisker fantastisk – og jeg glæder mig til den sidste uges fiskeri hernede i denne omgang.

De bedste hilsener

Peter Johnsen